- Otrzymane podziękowania: 0
Składanie długopisów
- dawid
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #1863
przez dawid
Replied by dawid on topic Składanie długopisów
Faktycznie jest to taka praca, która ma złe konotacje. Jednak jako dodatkowe zajęcie w sprawdzonej firmie może być jakimś dochodem dodatkowym.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Adrian
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #1862
przez Adrian
Replied by Adrian on topic Składanie długopisów
Kiedyś składanie długopisów to była w miarę dobra praca chałupnicza.
Czasy się zmieniły i teraz ogłoszenia z pracą na stanowisku składanie długopisów w domu to ściema, a co najgorsze jest to wyłudzanie pieniędzy od osób które tych pieniędzy nie mają.
Bo kto szuka pracy w domu?
Najczęściej osoby opiekujące się dziećmi, osobami starszymi czy niepełnosprawnymi, bezrobotni, studenci...
Jeśli szukają pracy to oznacza, że potrzebują pieniędzy.
A taki debil doda ogłoszenie składanie długopisów w domu i osoby nie będące w temacie nabiorą się wysyłając pieniądze debilowi za pokrycie kosztu transportu.
Kilkanaście razy odpowiadałem na tego typu ogłoszenia i za każdym razem debil chciał wyciągnąć kasę - na szczęście nie jestem z tych co wysyłają pieniądze bez zabezpieczenia. Za pobraniem wysyłać nie chcieli, odbiór osobisty również nie wchodził w grę...
Zastanawia mnie czemu policja nie łapie takich debili, wolą dać babci mandat za sprzedawanie kwiatków niż łapać prawdziwych przestępców!
Czasy się zmieniły i teraz ogłoszenia z pracą na stanowisku składanie długopisów w domu to ściema, a co najgorsze jest to wyłudzanie pieniędzy od osób które tych pieniędzy nie mają.
Bo kto szuka pracy w domu?
Najczęściej osoby opiekujące się dziećmi, osobami starszymi czy niepełnosprawnymi, bezrobotni, studenci...
Jeśli szukają pracy to oznacza, że potrzebują pieniędzy.
A taki debil doda ogłoszenie składanie długopisów w domu i osoby nie będące w temacie nabiorą się wysyłając pieniądze debilowi za pokrycie kosztu transportu.
Kilkanaście razy odpowiadałem na tego typu ogłoszenia i za każdym razem debil chciał wyciągnąć kasę - na szczęście nie jestem z tych co wysyłają pieniądze bez zabezpieczenia. Za pobraniem wysyłać nie chcieli, odbiór osobisty również nie wchodził w grę...
Zastanawia mnie czemu policja nie łapie takich debili, wolą dać babci mandat za sprzedawanie kwiatków niż łapać prawdziwych przestępców!
- bartek
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #1861
przez bartek
Replied by bartek on topic Składanie długopisów
Niestety wydaje mi się, że większość tego rodzaju prac jest właśnie jakiegoś rodzaju oszustwem czyli trudno trafić na uczciwe firmy.
- alicja
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Less
Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #1860
przez alicja
Składanie długopisów was created by alicja
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w składaniu długopisów? Czy jest to praca dobrze płatna? Nie jest to żaden kant? Proszę o info.
Czas generowania strony: 0.328 s.